Led lampen bij Getled.nl!

Alles over led lampen op Letsbuyleds

Een nieuwe ontwikkeling op het gebied van verlichting zijn led lampen. Van gloeilampen mag sinds 2012 alleen nog de bestaande voorraad worden verkocht. Vanaf 2016 is de verkoop van deze lamp verboden. Gloeilampen staan erom bekend weinig milieuvriendelijk te zijn. De lampen worden vaak erg warm en verbruiken veel stroom. De led lamp scoort op al deze aspecten veel beter. Op Letsbuyleds.nl vindt u informatie over energiezuinige lampen, led spots en led strips. Verder vindt u hier een lijst met topverkopers van led verlichting, waardoor u direct weet waar u moet zijn. Ook voor de laatste trends op het gebied van led lampen kunt u op onze website terecht.

Lees meer over mogelijkheden voor led lampen

Er zijn verschillende mogelijkheden voor led verlichting in en om uw huis. De led spots worden bijvoorbeeld veel gebruikt in keukens, woonkamers en badkamers. Op deze spots kan een dimmer worden aangesloten, waardoor een gezellige sfeer kan worden gecreëerd. Led strips kunnen bijvoorbeeld onder kastjes of als rand langs het plafond worden bevestigd. Met behulp van een afstandsbediening of wifi kan deze verlichting worden aangepast naar uw wensen, zonder dat u hoeft op te staan om op een knop te drukken.

Op Letsbuyleds vindt u informatie over topverkopers

Wanneer u op zoek gaat naar een passende (led)lamp, wilt u natuurlijk bij de toppers terecht komen. Op deze website vindt u een aantal uitstekende (web)shops over verlichting, zodat de keuze voor u wordt vergemakkelijkt. De nummers één en twee van de lijst zijn momenteel Hardy Verlichting en MyLamp. Hier zult u zeker slagen voor onder andere led verlichting en accessoires.

Philips Hue - Trend 2 Trends

Philips is een van de grote namen in de wereld van verlichting. Ze doen voortdurend onderzoek naar nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen op het gebied van (energiebesparende) verlichting. In 2012..

Lees meer
Lampen vervangen door led Energiezuinige lamp

Led lampen zijn steeds populairder door de vele voordelen die deze vorm van verlichting biedt. Van een hoge energierekening wordt niemand vrolijk en het is daarnaast slecht voor het milieu. Led verlichting is ..

Lees meer
Contactformulier Stel direct uw vragen
Contactformulier