Led lampen bij Getled.nl!

Led spots

Naast vele soorten led lampen die gebruikt kunnen worden in staande lampen, wandlampen of plafonnières, bestaan er ook led spots. Deze vorm van led verlichting wordt erg veel gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan spotjes boven het aanrecht of in de badkamer. Deze lampen zijn erg gewild, doordat ze milieuvriendelijk zijn. Een bijkomend voordeel is dat deze spots lang meegaan en zelden vervangen hoeven te worden. Dit komt mede doordat de spots gedimd kunnen worden.

Voordelen van led spots

Het is tegenwoordig mogelijk om bijvoorbeeld een halogeenspot te vervangen door een led spot. Hierbij is het belangrijk dat u goed naar de fittingen kijkt. Niet iedere fitting komt precies overeen. Fittingen van led spots zijn bijvoorbeeld de GU10, E27 en E14. Doordat led spots vaak hangen op plekken waar verlichting veel wordt gebruikt (badkamer of keuken), is het fijn om te weten dat u een halogeenspot van 50w kunt vervangen door een led spot van 5w. Niet geheel onbelangrijk is dat de led spots een warm licht verspreiden. Deze prettige uitstraling maakt de verlichting erg populair.

Led spots in de woonkamer

Naast het gebruik van led spots in ruimtes waar het creëren van sfeer vaak minder belangrijk is, wordt deze vorm van verlichting ook steeds meer gebruikt in woonkamers. Met een spotje kunt u een specifieke plek kiezen die u extra wilt verlichten. Is één spot niet voldoende? Dan hangt u er bijvoorbeeld drie naast elkaar. Een voordeel van spots is dat ze mooi afgewerkt zijn. In een strak interieur heeft u dus geen hanglampen nodig waar u ze eigenlijk niet wilt.

Contactformulier Stel direct uw vragen
Contactformulier