Led lampen bij Getled.nl!

Led strips

Een vorm van verlichting waar u wellicht minder snel aan denkt zijn led lightstrips. Zoals de naam al zegt, is dit led verlichting in de vorm van een strip of reeks led lampen achter elkaar. Vaak is een led strip verkrijgbaar op een rol, waardoor u zelf kunt bepalen hoe lang de strip wordt. Deze verlichting kan op iedere plek in huis worden bevestigd en geeft vaak een leuk effect. Bevestig het bijvoorbeeld onder uw keukenkastjes of als een rand langs uw plafond. Het effect is subtiel, maar kan ook opvallen wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een andere kleur.

Mogelijkheden van een led strip

Een voordeel van led strips is dat ze ontzettend lang meegaan. Daarnaast zijn er led strips voor binnen, maar ook speciale strips voor buiten verkrijgbaar. De led verlichting voor buiten is volledig waterbestendig. Door middel van een controller, kunt u de verlichting zelf bedienen. Pas bijvoorbeeld de kleur aan, dim het licht en maak het van een afstand aan of uit. De verlichting is vaak eenvoudig te bevestigen, door middel van een zelfklevend oppervlak. Led strips kunnen ook worden bevestigd met een profiel.

Enkel- of meerkleurige led strips

Het leuke van een led strip is dat ze in diverse kleuren verkrijgbaar zijn. U kunt kiezen voor naturel wit, warm of koud wit. Voor een leuk effect zijn de strips ook verkrijgbaar in diverse andere kleuren. Houdt u bijvoorbeeld erg van blauw, groen of roze? Ook deze kleuren zijn mogelijk. Voor wie niet kan kiezen zijn er strips verkrijgbaar met meerdere kleuren. Met een controller kunt u de led strips van kleur laten wisselen.

Contactformulier Stel direct uw vragen
Contactformulier