Led lampen bij Getled.nl!

Energie besparen met led verlichting

Sinds een aantal jaar neemt de populariteit van de welbekende gloeilampen af. De reden dat er een verbod op gloeilampen is ingesteld, is voornamelijk vanwege het feit dat deze lampen ontzettend veel energie verbruiken. Led lampen vormen hiervoor een uitstekende vervanger. Om dit met een voorbeeld te illustreren: een gloeilamp van 40 watt kan worden vervangen door een ledlamp van 8 watt. Een ontzettend groot verschil in energieverbruik, maar niet in het aantal lumen (lichtsterkte).

Energiezuinige led lampen

Door het gebruik van led verlichting kunt u eenvoudig energie besparen. Een gloeilamp verliest bijvoorbeeld erg veel warmte wanneer hij aanstaat. Doordat de gloeilamp zoveel warmte verliest, wordt er minder elektriciteit in licht omgezet. Bij led lampen is dit niet het geval. De warmte die wordt geproduceerd, wordt afgevoerd. Een ander voordeel is dat led lampen bij het aanzetten direct de volledige lichtsterkte hebben. Een lamp die voldoende licht geeft, zonder dat u het merkt aan de energierekening. Dat wil toch iedereen!

Energie besparen door de lange levensduur

Naast het feit dat led lampen energiezuinig zijn en tot wel 80% minder energie verbruiken dan gloeilampen, zit er nog een voordeel aan deze verlichting. Ze gaan doordat ze zoveel energie besparen namelijk ontzettend lang mee. U hoeft de lamp dus minder vaak te vervangen, wat bijdraagt aan het milieuvriendelijke imago van led. Er wordt vaak gezegd dat ledlampen wel 20.000 branduren hebben. Het feit is dat u in ieder geval erg lang van uw verlichting kunt genieten.

Contactformulier Stel direct uw vragen
Contactformulier