Led lampen bij Getled.nl!
Voordelen van led verlichting

Voordelen van led verlichting

De gloeilamp is van het toneel verdwenen en dit is niet zonder reden. Punten van kritiek zijn bijvoorbeeld dat hij ontzettend energieverslindend is en weinig rendement geeft. De spaarlamp kwam als vervanger, maar deze lamp wordt erg warm en het duurt even voordat hij op volle lichtsterkte is. De led lamp wordt als opvolger gezien van onder andere deze lichtbronnen. In steeds meer huishoudens wordt ervoor gekozen om de bestaande lichtbronnen te vervangen door led lampen. Dit komt mede door de verschillende voordelen die led verlichting biedt.

Mogelijkheden en voordelen van led verlichting

Er zitten diverse voordelen aan led lampen. Een van de meest genoemde redenen om voor led verlichting te kiezen is dat ze ontzettend energiezuinig zijn. De prijs van een ledlamp ligt meestal iets hoger dan die voor een gloeilamp of spaarlamp, maar dit prijsverschil wordt snel terugverdiend. Een gloeilamp moet bijvoorbeeld regelmatig worden vervangen, terwijl de levensduur van een led lamp veel langer is. Een ander voordeel aan led verlichting is dat deze lampen niet warm worden. Dit maakt ze direct een stuk veiliger in gebruik. Er zijn diverse kleuren beschikbaar en zelfs wanneer de lamp 'op' is, is er nog steeds een zwak licht te zien. Om de juiste sfeer te creëren in uw interieur, kan ervoor worden gekozen om een dimmer te gebruiken.

Overstappen door voordelen led lamp

Bovenstaande voordelen van led verlichting kunnen een reden zijn om uw huidige lichtbronnen te vervangen. Kijk dan even goed naar de fittingen. Sommige fittingen van led lampen kunnen één op één worden verwisseld met uw huidige lampen. Wanneer dit niet het geval is, kunt u een verloopfitting gebruiken om de lamp passend te maken.

Terug naar overzicht
Contactformulier Stel direct uw vragen
Contactformulier