Led lampen bij Getled.nl!
Toepassing led - Trend 3

Toepassing van led verlichting

De ontwikkelingen op het gebied van led verlichting gaan snel en er zijn tegenwoordig steeds meer plekken waar gebruik wordt gemaakt van deze lamp. De meeste mensen zijn bekend met het gebruik van led lampen in hun eigen huis. Energie- en geldbesparing is echter ook voor bedrijven een interessant gegeven. Door gebruik te gaan maken van led verlichting, kan het overgebleven budget weer in iets anders worden geïnvesteerd. Branches waar bijvoorbeeld al gebruik wordt gemaakt van led verlichting zijn de tuinbouw, scholen en kantoorpanden.

Nieuwe toepassing van led in tuinbouw

Tuinbouwkassen staan bekend als echte energievreters. Wanneer u 's avonds door een kassengebied rijdt, komt u vaak een zee van licht tegemoet. De introductie van led verlichting in de tuinbouw is daarom een goed ontwikkeling. Deze verlichting kan worden aangepast per gewas wat betreft lichtsterkte, kleur en intensiteit. Volgens onderzoekers kan er tot wel 50% energie worden bespaard. Naast de energiebesparing kunnen met led verlichting meerdere planten het hele jaar door worden geteeld.

Led verlichting in kantoren

Grote panden kunnen profiteren van led lampen. Er zijn meer mogelijkheden wat betreft kleuren en lichtsterkte. Vroeger maakten veel bedrijven gebruik van tl-verlichting of gloeilampen. Met led-verlichting kan een ruimte ook sfeervol worden verlicht. Doordat led verlichting ten opzichte van andere lichtbronnen vaak iets prijziger is, is er subsidie mogelijk. Bent u eigenaar van een kantoorpand, dan is het zeker voordelig hier even onderzoek naar te doen. Een webshop die hier meer informatie over verstrekt is bijvoorbeeld MyLamp. Zij informeren u over de voordelen van led verlichting in het bedrijfsleven.

Terug naar overzicht
Contactformulier Stel direct uw vragen
Contactformulier