Led lampen bij Getled.nl!
Philips Hue - Trend 2

Pas uw verlichting aan met Philips Hue

Philips is een van de grote namen in de wereld van verlichting. Ze doen voortdurend onderzoek naar nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen op het gebied van (energiebesparende) verlichting. In 2012 kwam het bedrijf met een nieuwe vorm van led verlichting: de Hue. Uniek aan deze lamp is dat hij met een afstandsbediening of app op uw iPhone of iPad kan worden bediend. Met een druk op de knop creëert u een passende sfeer voor een gezellige avond met vrienden of een feestje. Iedere lamp kan afzonderlijk worden bediend in verschillende ruimtes. Voorwaarde is wel dat de verlichting op een Hue bridge is aangesloten. Daarna kunt u bijvoorbeeld de kleuren veranderen of het licht dimmen naar wens. Kies bijvoorbeeld een foto van uw smartphone en laat de Hue deze kleur licht produceren. Het is daardoor mogelijk om te genieten van het licht van een ondergaande zon om 06.00u 's ochtends.

Lampen van de Philips Hue

Inmiddels zijn er lampen ontwikkeld die ook verbinding kunnen maken met de app. De Philips Bloom is een led lamp die erg energiezuinig is en wel 16 miljoen kleuren kan produceren. De Bloom kan worden gebruikt om objecten in uw huis mooi te belichten. Een andere lamp in de Hue Philips serie is de Iris. Deze geeft een nog helderder licht en een design dat meer luxe uitstraalt dan de Bloom. Daarnaast zijn er bij de Iris meer mogelijkheden wat betreft kleuren. Er kunnen bijvoorbeeld pasteltinten worden gecreëerd.

Gebruik de Hue Philips in uw hele huis

De lampen van Philips zijn geschikt voor iedere ruimte in uw huis. Mooi licht is al lang niet meer alleen belangrijk in een woonkamer. In veel huizen wordt in de keuken geleefd, waardoor ook daar een prettig licht gewenst is. De Philips Hue Bloom is ontzettend energiezuinig, dus de lamp is een goede investering.

Terug naar overzicht
Contactformulier Stel direct uw vragen
Contactformulier