Led lampen bij Getled.nl!
Lampen vervangen door led

Lampen vervangen door led

Led lampen zijn steeds populairder door de vele voordelen die deze vorm van verlichting biedt. Van een hoge energierekening wordt niemand vrolijk en het is daarnaast slecht voor het milieu. Led verlichting is een uitstekend, milieuvriendelijk alternatief voor bijvoorbeeld tl-verlichting, gloei- en halogeenlampen. Het is mogelijk de lampen die u momenteel in uw huis heeft door deze energiezuinige vorm van verlichting te vervangen. Daarbij is het wel van belang dat u met een aantal dingen rekening houdt.

Let op de fitting als u een lamp gaat vervangen

Gloeilampen kunnen vaak zonder problemen worden vervangen door led lampen. Een gloeilamp vervangen is zo gebeurd, maar wanneer u er een andere vorm van verlichting in wilt schroeven moet u rekening houden met het soort fitting. Een gloeilamp met een grote fitting (E27) moet door een led lamp met dezelfde fitting worden vervangen. Kijk verder of de lamp in de lampenkap past. Led verlichting kan soms iets groter zijn.

Lamp vervangen door led verlichting: dingen om rekening mee te houden

Naast de fitting en de grootte zijn er ook nog andere zaken waar rekening mee moet worden gehouden. Denk bijvoorbeeld aan de lichtkleur. Kijk hoeveel graden kelvin uw gloeilamp had en zoek een bijpassende led lamp. Zo heeft u niet ineens fel wit licht, waar het eerder warm en sfeervol was. Let op als u een gloeilamp heeft die kan worden gedimd. Niet iedere led lamp heeft deze mogelijkheid. Daarnaast kan een led lamp die dimbaar is toch problemen opleveren. De dimmer moet passen bij de led lamp die u heeft aangeschaft.

Terug naar overzicht
Contactformulier Stel direct uw vragen
Contactformulier