Led lampen bij Getled.nl!
Inbouwspots

Led inbouwspot

Op sommige plekken in uw huis kan een led inbouwspot de voorkeur hebben boven een gewone spot. Deze inbouwpots hebben als voordeel dat ze prachtig weggewerkt zijn in plafonds of kasten. In een strak interieur, of gewoon op een plek waar u liever geen zichtbare lamp wilt, past deze vorm van verlichting dus perfect. De led spots zijn energiezuinig en gaan ontzettend lang mee, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het vervangen van de lampen. Een reden dat ze inbouwspots nog langer meegaan dan gewone led lampen, is dat ze weinig te lijden hebben wanneer ze eenmaal zijn bevestigd.

Dimbare inbouwspots led

De lichtkleur van led inbouwspots is warm wit, maar ze zijn ook verkrijgbaar in andere kleuren. Om de kleur en sterkte aan te passen aan uw wensen en ervoor te zorgen dat het geschikt is voor iedere situatie, kunt u kiezen voor een dimmer. Door een dimmer aan te sluiten op uw led inbouwspot, zorgt u er tevens direct voor dat de lamp langer meegaat. Er bestaan diverse soorten dimbare spots. Kijk voor de aanschaf wat het beste in uw interieur past en waar u de spots wilt laten inbouwen.

Kies voor led inbouwspots in uw badkamer

Led inbouwpots zijn een perfecte keuze voor badkamerverlichting. U kiest dan natuurlijk voor inbouwspots die spatwaterbestendig zijn. Dit zijn 12 volt inbouwspots. Een bijkomend voordeel van deze vorm van verlichting, is dat het makkelijk schoon te houden is. U kunt zoveel led lampen plaatsen als u zelf wilt. Zo creëert u eenvoudig de gewenste sfeer.

Terug naar overzicht
Contactformulier Stel direct uw vragen
Contactformulier