Led lampen bij Getled.nl!
Design led armaturen

Wat is een led armatuur?

Een manier om uw led verlichting op te hangen is met een armatuur. Een led armatuur kan worden opgehangen aan het plafond of aan de muur. Het is een ophangsysteem dat geschikt is voor één of meerdere lichtbronnen. Tl-armaturen zijn erg bekend. Dit zijn lange balken, waar de tl-verlichting in kan worden bevestigd. Het design van deze tl-buizen is niet bijzonder en wordt vaak gebruikt in ruimtes waar verlichting geen belangrijke rol speelt. De huidige ontwikkelingen op het gebied van led verlichting hebben er echter voor gezorgd dat er diverse led armaturen op de markt zijn gebracht die er ook nog eens mooi uit zien.

Design led armaturen

Philips is een van de grootste spelers op het gebied van (led)verlichting en het is dan ook niet vreemd dat zij een ruime keuze hebben wat betreft led armaturen. Ook andere aanbieders van led verlichting kiezen voor een aantal mooie designs. Een strakke spot in je plafond die kan worden gericht op de gewenste plek staat bijvoorbeeld mooi in een modern interieur. Het licht valt precies daar waar jij het wilt hebben.

Led armatuur in verschillende ruimtes

Led armaturen kunnen worden opgehangen waar u maar wilt. Er zijn bijvoorbeeld lampen verkrijgbaar die specifiek voor uw badkamer of keuken zijn bedoeld. Deze lampen zijn bestand tegen een beetje vocht en kunnen daarnaast een leuk design hebben. Kies in plaats van een standaard ronde lamp in uw badkamer eens voor een vierkante of rechthoekige lichtbron. Led armaturen bieden met andere woorden verschillende mogelijkheden.

Terug naar overzicht
Contactformulier Stel direct uw vragen
Contactformulier