Led lampen bij Getled.nl!
Buitenverlichting

Belicht uw tuin met led buitenverlichting

Led verlichting kan binnenshuis worden gebruikt, maar ook voor buiten zijn er tal van mogelijkheden. Wanneer u trots bent op uw tuin en bepaalde dingen extra wilt belichten, kan led buitenverlichting een uitkomst zijn. Denk bijvoorbeeld aan een mooie vijver, een beeld of een boom die extra aandacht verdiend. U hoeft zich geen zorgen te maken dat dit extra stroom kost. De led lampen zijn namelijk erg energiezuinig. Naast sfeerverlichting kunt u ook een buitenlamp monteren naast uw voor of achterdeur. Zo hoeft u nooit meer in het donker te zoeken naar uw sleutels of het slot.

Soorten led buitenverlichting

Er zijn diverse mogelijkheden wat betreft led buitenverlichting. De eerste categorie is sfeerverlichting. U kunt hierbij denken aan grondspots, die een mooi licht schijnen over bijvoorbeeld een boom of naast een bankje in uw tuin. Deze grondspots worden ook gebruikt als verlichting naast een tuinpad. Een tweede categorie zijn lampen voor uw veiligheid. Dit kan bijvoorbeeld een wandlamp naast uw voor- of achterdeur zijn. Bij een led buitenlamp kunt u ook denken aan een bouwlamp. Bouwlampen verbruiken vaak ontzettend veel energie, maar de led lampjes maken hem juist energiezuinig.

Led buitenlamp met sensor

Een led lamp is natuurlijk al energiezuinig, maar wanneer een buitenlamp veel wordt gebruikt kost dat natuurlijk ook energie. Een oplossing hiervoor is een bewegingssensor. Uw lamp springt aan wanneer er beweging wordt gedetecteerd en springt na een vooraf ingestelde tijd vanzelf weer uit. Zo is uw oprit of tuinpad verlicht wanneer het nodig is en verspilt u niet onnodig energie.

Terug naar overzicht
Contactformulier Stel direct uw vragen
Contactformulier