Led lampen bij Getled.nl!

Alles over led lampen op Letsbuyleds

Een nieuwe ontwikkeling op het gebied van verlichting zijn led lampen. Van gloeilampen mag sinds 2012 alleen nog de bestaande voorraad worden verkocht. Vanaf 2016 is de verkoop van deze lamp verboden. Gloeilampen staan erom bekend weinig milieuvriendelijk te zijn. De lampen worden vaak erg warm en verbruiken veel stroom. De led lamp scoort op al deze aspecten veel beter. Op Letsbuyleds.nl vindt u informatie over energiezuinige lampen, led spots en led strips. Verder vindt u hier een lijst met topverkopers van led verlichting, waardoor u direct weet waar u moet zijn. Ook voor de laatste trends op het gebied van led lampen kunt u op onze website terecht.

Lees meer over mogelijkheden voor led lampen

Er zijn verschillende mogelijkheden voor led verlichting in en om uw huis. De led spots worden bijvoorbeeld veel gebruikt in keukens, woonkamers en badkamers. Op deze spots kan een dimmer worden aangesloten, waardoor een gezellige sfeer kan worden gecreëerd. Led strips kunnen bijvoorbeeld onder kastjes of als rand langs het plafond worden bevestigd. Met behulp van een afstandsbediening of wifi kan deze verlichting worden aangepast naar uw wensen, zonder dat u hoeft op te staan om op een knop te drukken.

Op Letsbuyleds vindt u informatie over topverkopers

Wanneer u op zoek gaat naar een passende (led)lamp, wilt u natuurlijk bij de toppers terecht komen. Op deze website vindt u een aantal uitstekende (web)shops over verlichting, zodat de keuze voor u wordt vergemakkelijkt. De nummers één en twee van de lijst zijn momenteel Hardy Verlichting en MyLamp. Hier zult u zeker slagen voor onder andere led verlichting en accessoires.

RGB led strips Strips

Bij het kiezen van een led strip heeft u verschillende keuzes. U kunt kiezen voor een eenkleurige strip die warm, koel of neutraal wit licht produceert, of een meerkleurige strip. De kleuren komen tot stand met behulp van..

Lees meer
Fittingen Led verlichting

Er zijn diverse soorten led verlichting verkrijgbaar. Kijk voordat u naar de winkel gaat even goed welke lamp u nodig heeft en voor welk apparaat. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende fittingen en..

Lees meer
Contactformulier Stel direct uw vragen
Contactformulier