Led lampen bij Getled.nl!
Waterdichte led strip

Waterdichte led strip voor buiten

Led strips zijn erg geschikt voor binnenshuis, maar u kunt deze vorm van verlichting ook prima buiten gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een rand naast een terras, boven in een overkapping of langs de rand van een zwembad. Dit geeft een subtiel, maar mooi effect aan een tuin. Net als de binnenverlichting zijn led strips ook voor buiten verkrijgbaar in diverse kleuren. Deze kunnen worden aan gepast wat betreft lichtsterkte en kleuren. De waterdichte led strips zullen uw tuin subtiel verlichten, op de plaatsen waar u dat nodig vindt.

Led strips waterdicht

Wanneer u buiten aan de slag gaat met led strips, is het belangrijk goed te kijken of deze wel waterdicht zijn. Let op de beschermingscode IP65 of IP68. Dit houdt in dat de stip waterdicht is. Hier zijn ook gradaties in. Sommige strips kunnen tegen enkele druppels water, terwijl andere een stortbui kunnen overleven. Het is verder mogelijk om een led strip zelf waterdicht te maken door middel van siliconenkit.

Bedien uw waterdichte led strips van een afstand

Net als de led strips die geschikt zijn voor binnen, kunt u ook de led strips die u buiten heeft bevestigd bedienen met bijvoorbeeld een afstandsbediening. Pas eenvoudig de kleur en lichtsterkte aan, terwijl u lekker blijft zitten. Met diverse kleuren creëert u een sfeervolle tuin voor iedere gelegenheid. Bij de aanschaf van een waterdichte led strip, ontvangt u vaak ook een controller en afstandsbediening. U kunt dus direct aan de slag met uw nieuwe verlichting.

Terug naar overzicht
Contactformulier Stel direct uw vragen
Contactformulier