Led lampen bij Getled.nl!
RGB led strips

RGB led strip

Bij het kiezen van een led strip heeft u verschillende keuzes. U kunt kiezen voor een eenkleurige strip die warm, koel of neutraal wit licht produceert, of een meerkleurige strip. De kleuren komen tot stand met behulp van RGB-kleuren. RGB staat voor rood groen en blauw. Met deze drie opties kunnen alle mogelijke kleuren worden gemengd. De gekleurde RGB led strips staan leuk in ieder interieur door de vele kleuren en bevestigingsmogelijkheden. Kies bijvoorbeeld een mooie kleur bij uw naturelle keuken of badkamer. Zo geeft u een witte ruimte toch iets speciaals.

Programmeren van RGB led strips

U kunt uw RGB led strip nog specialer maken door diverse kleuren te programmeren. De verlichting wisselt dan met bepaalde tussenpozen van kleur, waardoor u een speels effect creëert in een vertrek. Bij sommige strips kunnen met een afstandsbediening nog meer opties worden toegevoegd. De verlichting kan bijvoorbeeld worden gedimd, u kunt het snel of langzaam laten knipperen of in één kleur laten branden. Naast het feit dat deze verlichting goed in huis kan worden gebruikt, is het ook geschikt voor buiten of bijvoorbeeld in winkelruimtes of restaurants.

Bedien de RGB led strip met uw telefoon

Er zijn tegenwoordig diverse mogelijkheden voor het bedienen van uw led strip. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een afstandsbediening. Hiermee is de verlichting aan te passen op afstand. Een nieuwe mogelijkheid is het bedienen van de RGB led strips via wifi. Pas uw verlichting aan via uw smartphone of tablet terwijl u lekker op de bank blijft zitten.

Terug naar overzicht
Contactformulier Stel direct uw vragen
Contactformulier