Led lampen bij Getled.nl!
Hardy verlichting

Hardy Verlichting

Deze winkel mag zich met recht een specialist op het gebied van verlichting noemen. Naast lampen die binnenshuis kunnen worden gebruikt, verkopen ze ook verlichting voor buiten. Zo creëert u sfeer in én om uw woning en u hoeft maar op één plek te zoeken. Naast een fysieke winkel in Geleen met een ruime showroom, beschikken ze ook over een webshop: MyLamp.nl. Hier vindt u een enorme keuze aan verlichting van diverse vooraanstaande merken en in verschillende stijlen. Heeft u een lamp gezien die u zou willen bestellen? Een voordeel van Hardy Verlichting is dat u de lamp ook fysiek kunt bekijken in de showroom. Soms is het zien van een lamp voldoende om te bepalen of het in uw interieur past of niet.

De webshop MyLamp

Ondanks dat MyLamp een grote webshop is, maakt de indeling het erg overzichtelijk. In de menubalk kunt u bijvoorbeeld aangeven welk soort lamp u zoekt, welk merk, voor welke ruimte in uw huis en in welke stijl. Daarnaast kunt u direct een zoekopdracht ingeven. MyLamp houdt zich bezig met de laatste trends. U vindt hier regelmatig nieuwe lampen en een lijst met bestsellers. Net als in een fysieke winkel, heeft ook deze webshop een afdeling met aanbiedingen en een echte outlet. Ook aan de koopjesjagers is gedacht.

Bestellen bij MyLamp

Hardy Verlichting doet er alles aan om het bestellen bij MyLamp zo eenvoudig mogelijk te maken. Vul het winkelmandje met de gewenste producten en rondt uw bestelling af. U kunt kiezen uit diverse betaalmogelijkheden. Wanneer de bestelling is verzonden, ontvangt u een bericht en kunt u de bestelling volgen tot deze bij u thuis wordt afgeleverd.

Terug naar overzicht
Contactformulier Stel direct uw vragen
Contactformulier