Led lampen bij Getled.nl!
Fittingen

Welke ledlamp fitting heeft u nodig?

Er zijn diverse soorten led verlichting verkrijgbaar. Kijk voordat u naar de winkel gaat even goed welke lamp u nodig heeft en voor welk apparaat. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende fittingen en soorten verlichting. Kijk daarbij ook waar u de ledlamp wilt gaan gebruiken. Er zijn diverse lichtsterktes en kleuren verkrijgbaar. Wellicht kiest u voor een buitenlamp een andere led dan voor sfeerverlichting in uw woonkamer. Op Letsbuyleds.nl vindt u meer informatie over alle mogelijkheden.

Led lamp met grote en kleine fitting

Bij het kopen van een ledlamp is het belangrijk te kijken welke fitting hiervoor nodig is. Er zijn namelijk diverse typen verkrijgbaar. De led lamp met grote fitting is de E27 en wordt veel gebruikt in bijvoorbeeld hanglampen of schemerlampen. Deze fitting kan uitstekend worden gebruikt als vervanger van de ouderwetse gloeilamp door de grootte en doordat het licht rondom schijnt. Ze geven een warm, zacht licht en zijn uiteraard energiezuinig. Een tweede mogelijkheid is een led lamp met kleine fitting. Dit is de E14. Deze ledlamp wordt in veel huishoudens wordt gebruikt, doordat hij energiezuinig is en niet heet wordt.

Andere ledlamp fitting

Naast de keuze tussen een led lamp met grote en kleine fitting, zijn er uiteraard nog andere fittingen waar uit kan worden gekozen. De GU10 wordt bijvoorbeeld ook erg veel gebruikt. Een voordeel van deze fitting is dat hij kan worden gebruikt met 230v en hij heeft veel branduren. Deze led lamp kan eventueel worden gedimd. Hetzelfde geldt voor de G4 fitting. Oude halogeenlampen kunnen vaak één op één worden vervangen door diverse led lampen.

Terug naar overzicht
Contactformulier Stel direct uw vragen
Contactformulier